27-10-2013

27-10-2013 15:29

we zijn er weer, na een paar daagjes alphen aan de rijn met de kids. hebben het erg leuk gehad even weg van alles even ander praat en niet te veel nadenken. 

helaas belde mam vanmorgen toen wij net besloten hadden het vogelpark nog even in te gaan, t gaat nie goed met je vader was de boodschap en mam was erg verdrietig. we zijn nog een stukje door t park gelopen en toch maar rii de auto op weg naar huis. die 2 uren duurde eindeloos,thuis gekomen snel de boel uitgepakt en maar gauw rii pa en ma. 

pa ziet er slecht uit zo mager je kan alle botten tellen,de energie is weg ik laat de foto,s zien die we hebben gemaakt van de euromast het vogelpark,peter pan hij kijkt wel maar t lijkt m niks te doen. hij is zo moe. thuiszorg is vanmorgen geweest die besloot de dokter te bellen ook die is geweest. zn benen geven het op die kunnen niet meer. overal vocht maar een extra vocht tablet word voorgeschreven. wie weet misschien helpt het, voor aanstaande donderdag een voetbalwedstrijd met pap in de planning en vrijdag met mam naar de krea doe in utrecht,vrijwilliger van thuiszorg komt pap die dag in de gaten houden en helpen. maar ik weet niet mam zegt deze week kan wel eens heel raar gaan lopen.........