19-09-2013

19-09-2013 12:10

Donderdag zijn we alweer bijna een week voorbij, de tijd gaat snel zeg jeetje. dinsdag was t echt mis.stijf en misselijk pap kon bijna niet lopen en zwalkte alle kanten uit. 

smiddags even irma op de thee, zei heeft ook net haar vader verloren aan die stomme ziekte, tis wel fijn om met iemand te praten en die weet wat je doormaakt en hoe je je voelt. buitenstaanders proberen het natuurlijk wel te begrijpen maar het is echt anders als je er zelf niet mee geconfronteerd word. 

Post is ook langsgeweest oeee spannend een brief van sociale zaken, k ben druk bezig pap en mam op allerlei manieren te helpen sta dr ook telkens versteld van hoe vaak je tegen een muur loopt. 

mijn brief aan de koning was niet voor niks, het kabinet van de koning heeft zich er over gebogen en kwam met bruikbare tips welke wegen we kunnen bewandelen. 

 

nou verscheidene keren naar het gemeenthehuis te zijn gegaan telkens opnieuw mn verhaal te doen koste me het gister 1 telefoontje een melding vd brief en wat dnek je :geen vragen,geen gezeur gelijk kon er een afspraak worden gemaakt en maandag komt r dan eindelijk iemand om te helpen orde op zaken te stellen even mam wat rust. ja pap regelde alles voorheen mam heeft er niet zoveel verstand van dus ja met de zorgen eromheen gaat het de ene keer beter dan de andere keer. straks moet ze ook alleen verder,k probeer er maar niet aan te denken zo leerde pap mam vorige week de bolier bij te vullen ja het zijn van die kleine dingen.

 

vanmorgen ff snel stampot snijboontjes inelkaar geflanst ook maar even wat naar pa en ma gebracht ma komt er bijna niet aan toe om te koken,aangezien pa niet zoveel meer eet (bijna niks) is het ook niet leuk om voor 1 persoon te koken, mam ziet dubbel bij de opticien kreeg ze te horen dat het oververmoeid was ja ook geen wonder....

vanmorgen pap ligt op bed hij is moe alles is moe zegt ie.........